avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salariu

Asi dori sa i-mi raspundeti daca salariul meu este calculat corect:incadrare 2009 -681,spor de vechime 15% ,spor de preventie 11% ,prima de stabilitate 593x 1/6 toate acestea fac salaru de baza 2010 de 957 ron si am urmatoarele sporuri :spor periclitate 75% ,spor ture 15 % si spor de ore 100 % in functie de orele de sambata si duminica lucrate, mentionez ca lucrez intr-un spital de psihiatrie in functia de infirmier ,intrebarea mea este:sporurile se calculeaza la 681 sau la957.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 20 Ianuarie 2013
Sporurile se calculeaza la salariul de baza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)
Plata ore lucrate sambata si duminica otto2009 otto2009 Buna ziua, lucrez ca infirmiera intr-un spital si as dori sa ma ajutati cu un raspuns.Prin natura meseriei lucrez sambata si duminica, cu recuperarea timpului ... (vezi toată discuția)
Sporuri munca de noapte,suplimentara si zilele libere/sarbatori legale alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu daca le acord corect paznicilor sporurile de care beneficiaza.lucreaza de noapte,in ture si le acord 25% pentru munca de noapte din ... (vezi toată discuția)