avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

Am avut o relatie cu un barbat, de origine greaca, am decis sa inchei relatia si acum permanent ma hartuieste, imi trimite fel de fel de mesaje de amenintare, imi spune ca imi trimite poze prietenilor din lista, suna de n ori pe zi. Ma ameninta ca trimite persoanelor din localitate scrisori cu discutiile pe care le-am avut, ca trimite poze. Cat a fost relatia buna, am avut incredere in el, mi-am deschis sufletul si inima. As avea nevoie de un sfat, ce as putea face sa inceteze.Va multumesc.
A) 1.nu prea cred că a avut ideea înregistrării ; 2. depinde de ce fel de poze deține și cât de mult v-ar vătăma imaginea dvs., publicându-le.Ați putea să-i expediați câteva mesaje SMS, cu rugămintea de a înceta hărțuirea și că, dacă NU se potolește veți depune o plângere poliției (dacă e pe teritoriul României, e bine-chiar ați putea depune o plângere la poliție, dacă, NU, dor încercați a-l speria și poate ține)
B) 1.să vă cumpărați altă cartelă cu alt număr (chiar dacă aveți abonament) : 2) anunțați toți prietenii/cunoștințe prin SMS despre noul număr ; 3) renunțați la vechiul număr modificând abonamentul și depuneți la coșul de hârtie, vechiul număr.
Va multumesc pentru raspuns in primul rand. Am facut poze topless, si cred ca are si alta poza, in camera....am spus, am avut incredere in el.Mai e posibil sa faca si trucaje, se pricepe la fotoshop. Referitorr la domiciliu, este in Grecia. Vine doar in vizite aici, are prieteni, rude. In cazul in care as depune plangere la politie, ar putea face ceva avand in vedere ca el este acolo?
ați putea încerca simultan, 2 variante :
1) poliției Române deși . . . ;
2) ambasadei Republicii Grecia.
va multumesc foarte mult
ati putea sa va intalniti pentru a va intelege, dandu-va intalniri cu el, si usor..usor sa le rariti..si poate o sa inceteze

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea care care Buna! Am si eu o problema. Mama mea a avut o relatie de cateva luni cu un tip(mentionez ca mama lucreaza inafara si astfel s-au cunoscut; el este de asemenea ... (vezi toată discuția)
Hartuire contra amenintare sandu-alex sandu-alex Buna ziua, Am niste intrebari despre un caz destul de complicat. Personal, am publicat intr-un loc public, sub un alias, o serie de afirmatii defaimatoare ... (vezi toată discuția)