avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort pe cale amiabila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort pe cale amiabila

buna ziua. nevastamea a fugit de acasa cu copilul la tatal copilului.minorul nu este al meu biologic.ca sa divortez pe cale amiabila ce trebuie sa fac si de ce acte am nevoie
Cel mai recent răspuns: mihaela2823 , utilizator 11:41, 21 Ianuarie 2013
Daca e vb de un divort pe cale amiabila, puteti divorta la starea civila sau notar.
Mergeti cu buletinele, certificatul de casatorie si certificatul de nastere al sotiei.
Aveti nevoie de certificatul de casatorie , cartile viastre de identitate, certificate de nastere si mergeti imoreuna la notar unde in ternen de 30 de zile se rezolva, mai multe detalii va da notarul dar e simplu, mult mai simplu decat incheierea casatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima carte de identitate, copil nascut in strainatate fara certificat de nastere romanesc Gabriela19722 Gabriela19722 Ce documente trebuiesc pentru primul buletin-carte de identitate al unui copil nascut in strainatate?Daca tatal nu este de gasit si nu am acte originale ale ... (vezi toată discuția)
Divort 2011 sabin12345 sabin12345 buna ziua...acum 6 luni m-am hotarat sa-mi unesc destinul,prin casatorie legala,iar acum vreau sa desfacem acest legamant..amandoi suntem de acord sa o facem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am și eu o intrebare daca dupa pronuntarea divortului ... dannychris dannychris Buna ziua,am și eu o intrebare daca dupa pronuntarea divortului la notar am optat pentru revenirea la numele de fata siin ziua in care mi se elibereaza ... (vezi toată discuția)