avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Examen consilier PI
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Examen consilier PI

buna ziua, cer ajutorul consilierilor PI in domeniile brevete si marci. am vazut ca se organizeaza examen anul acesta pentru dobandirea calitatii de consilier si as dori sa stiu cum se desfasoara acest examen, precum si gradul de dificultate al intrebarilor, exigenta examinatorilor (in sensul de cat de rigurosi sunt la punctare) si cat timp este necesar sa se aloce studiului inainte de examen.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 18:22, 22 Ianuarie 2013
Buna ziua, gasiti pe site-ul OSIM subiectele din anii anteriori pentru a evalua gradul de dificultate. Referitor la timpul alocat inainte de examen....fiecare in ritmul sau.
Mult succes!
multumesc mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta în domeniu pentru susþinerea examenului pentru consilieri de proprietate intelectuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica cineva mai clar despre ce este vorba cu acei 3 ani de experienta necesari pentru a da examen la consilieri de proprietate ... (vezi toată discuția)
Avocat consilier in proprietate industriala monik monik buna ziua! o persoana care e avocat colaborator cum poate desfasura activitatea de consilier PI? poate incheia contract de munca pentru a fi consilier ... (vezi toată discuția)
Monitorizarea marcilor Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Stimati colegi, Poate ati aflat intre timp ca din 10 mai 2010 va intra in vigoare noua lege a marcilor. Principala modificare este aceea ca OSIM nu mai ... (vezi toată discuția)