avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract serviciu de salubritate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract serviciu de salubritate

buna seara!
ma intereseaza daca o societate comerciala este obligata sa incheie un contract cu o firma de salubrizare pentru x metri cubi/suprafata spatiului sau exista si posibilitatea sa fie taxata conform cantitatii de gunoi produse intr-o luna.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: adnana_gold , utilizator 17:36, 23 Ianuarie 2013
Firmele de salubritate au niste intervale in care incadreaza fiecare firma dupa suprafata, obiect de activitate. Nu stau sa cantareasca efectiv cat gunoi iti ridica lunar.
in primul rand multumesc ptr.promptitudine si sunt convinsa de ceea ce spuneti dvs.doar ca ma gandeam ca,in functie de obiectul de activitate(comert cu amanuntul-imbracaminte,unde majoritatea ambalajelor le dai clientului) taxa de ... e cam exagerata.speram intr-o alternativa...
o seara placuta!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2013
adnana_gold, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate incheiere contract salubritate Laur68 Laur68 Buna ziua, un cabinet medical individual este obligat sa incheie un contract de salubritate, in conditiile in care ministerul sanantatii obliga cabinetele la ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate ar trebui platita diferentiat miorica miorica Taxa pe gunoi ar trebui platita diferentiat. Nu pot sa cred ca o persoana cu venituri mici care nu consuma mult, care nu isi permite sau nu vrea sa consume ... (vezi toată discuția)