detin 2 ap. la etajul 10
in unul locuiesc eu iar al 2-lea este gol.
pot sa dau curent din cel gol unui vecin de al meu care sa mutat recent si nu are inca contractul de inchiriere de la primarei ,motiv ptr care nu are curent.
are 2 copii mici care nici nu stiu cum traiesc fara lumina si caldura
deci care ar fi forma legala prin care as putea sa il ajut??
multumesc
Nu va suparati, dar cred ca asa suflet bun cum vad ca sunteti, parca va vad in situatia de a fi subiectul zicerii cu "facerea de bine....". Aveti 2 posibilitati sa va puneti in aceasta situatie:
1. sa-l lasati sa locuiasca in apartamentul gol pana cand o sa capete contractul de inchiriere sau
2. sa-i dati curent printr-un prelungitor din apartamentul gol la el in apartament. Dar atentie: priza e priza...si copii sunt copii, cu prostul obicei de a baga diverse obiecte gasite prin casa tocmai in gaurile libere ale prizei. Deci daca tot ii dati curent printr-o asemenea metoda asigurati-va macar constiinta ca-si cocoata priza undeva unde nu ajung copiii.
felix 34 a inteles bine .
detin 2 ap proprietate personala si vroiam sa stiu daca pot sa ii ajut in asa fel incit sa nu intru sub incidenta legii.
cel de ai doilea ne fiind locuit putea sa stie exact cit consuma ,astfel incit sa nu creada ca eu il folosesc sa i-mi plateasca mie consumul.
acolo am contract si platesc din 2 in 2 luni abonamentul .numai ca ma tem sa nu fiu reclamata si sa ajung in situatia ca facind bine altuia imi fac rau mie.
asa as putea sa ii dau direct de la mine ptr ca suntem cu peretele comun la bucatarie .vroiam doar sa ii ajut ptr ca au doi copii .cel mic de 3 luni.
asta pina rezolva cu contractul ptr ca abia acum sa terminat procesul cu cel dinainte care il avea in chirie si care nu mai platea nimic de ani de zile.de aceea inca nu au contract.
elga50 stiu cum e cu facerea de bine ptr ca nu ar fi prima data ,dar ce sa fac ???i-mi pare rau de ei.
si eu am copii ...si am facut ce am putut ptr ei de una singura .inteleg greutatile dar avem vecini rai de care ne temem deoarece bine nu stiu sa faca dar rau ...ori de cite ori pot ...cu sau fara motiv.
pentru ca aveti perete comun se poate rezolva mult mai usor problema
chemati un instalator adevarat, nu de pe strada si fara scule. cu o bormasina si un cablu MYYM 3x2,5 mmp se poate face o alimentare provizorie din tabloul electric al dvs cu cel de alaturi. si cu asta scapati de orice problema ;)