avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii cat primesc pentru crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

cat primesc pentru crestere copil

buna ziua.in data de 17iulie2012 ,fiica mea, in varsta de 20ani,s-a angajat ca secretara/receptionera la un salon de masaj.i s-a intocmit contrac de munca pe perioada nedeterminata cu timp de lucru de 4ore pe zi si salariu de 350lei brut,dar de fapt se lucrau 12ore,o zi da ,o zi nu.Dupa angajare ,in aceeasi luna a aflat ca este insarcinata,urmand sa nasca la inceputul lunii martie 2013.intrebarea noastra este :ce suma/salariu va primi,sau ma rog cum ii spune "indemnizatie",crestere copil etc.multumesc si asteptam cu interes un raspuns.spor la treaba tuturor
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 14:29, 24 Ianuarie 2013
Buna ziua!
Inainte de a lucra a colo a mai lucrat si in alta parte? Ca sa poata beneficia de indemnizatia de crestere copil, in primul rand trebuie sa aiba 12 luni lucrate (cu venituri impozabile) anterior nasterii copilului....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida pe timp de vara Rooxxyyxd Rooxxyyxd Am și eu o mare nelămurire si nevoie de ajutor. Sunt insarcinata in 9 saptamani cu gemeni! Lucrez la un hotel in județul Constanța ca si recepționera. Cum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Byanka30 Byanka30 Buna seara,lucrez int-un salon de foarte mult timp in martie am ramas insarcinata,in aprilie mi-au facut acte pot benefica de indemnizatie ? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului stenia 31 stenia 31 Buna ziua! Beneficiez de indemnizația de crestere a copilului daca in anuii 2016-2017 am avut contract de 2 ore si in martie 2018 pana in iunie 2018 am avut ... (vezi toată discuția)