Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

....
1. Exista un termen de prescriere a amenzilor de acest tip?
....
~ final discuție ~
 torr10	                   

Odata ce PV de contraventie a ajuns la sctia financiara ,la amenzi, dupa cat timp acestia trebuie sa te instiinteze de existenta amenzii?Multumesc pt ... (vezi toată discuția)
	                    torr10	                   

Odata ce PV de contraventie a ajuns la sctia financiara ,la amenzi, dupa cat timp acestia trebuie sa te instiinteze de existenta amenzii?Multumesc pt ... (vezi toată discuția)

amrad64	                   

In oct. 2010 in urma unei reclamatii a unei foste angajate pe care am concediat-o in urma unei lipse in gestiune constatate ,  am primit o amenda de la ITM pe ... (vezi toată discuția)
	                    amrad64	                   

In oct. 2010 in urma unei reclamatii a unei foste angajate pe care am concediat-o in urma unei lipse in gestiune constatate ,  am primit o amenda de la ITM pe ... (vezi toată discuția)

oprishor	                   

Am primit o amenda de la ONJN dupa cum bine stiti cazul
Momentan sunt in judecata cu dansi si am vazut o declaratie a \"sefului\" ONJN in care spune \" sa nu ... (vezi toată discuția)
	                    oprishor	                   

Am primit o amenda de la ONJN dupa cum bine stiti cazul
Momentan sunt in judecata cu dansi si am vazut o declaratie a \"sefului\" ONJN in care spune \" sa nu ... (vezi toată discuția)