avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor,va rog !- partaj; expertize
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor,va rog !- partaj; expertize

buna ziua
dupa divortul meu de sotie ,am purces la partaj. suntem in faza de rejudecare. s-au facut rexpertizarea bunurilor. s-au depus obiectiuni de ambele parti.la exprtizarea apartamentului am cerut sa se faca expertiza tinandu-se cont de valoarea de piata
. totusi expertul in cauza cred ca nu a tinut cont de val. de piata ca din "N" calcule a reiesit o valoare de
1.400.000.000.lei vechi
MENTIONEZ CA AP.e de confort I ,CU 3 CAMERE,RECONDITIONAT ,MODERNIZAT(cu instal.electica. si sanitara noi ,cu geamuri termopan la dormitoare,cu gresie noua si faianta/veche/,cu centrala termica proprie .in obiectiunile noastre am aratat aceste lucrurisi am atasat si un ziar specializat in anunturi de vanzari locuinte de tip apartament,case terenuri......etc cu sublinierile de rigoare. chiar in acel ziar "RAID' era anuntat un ap.de pe o scara vecina di acelasi bloc cu al meu,la 60.000 EURO.nicaieri nu se mai gaseste u ap de 3 camere cu modernizari sub 55000 EURO, nici cele cu 2 camere chiar si de conf II-- NU MAI SE GASESC LA VANZARE SUB 40.000 EURO.va rog ajutati-ma ce sa fac? cui si cum sa ma adresez ca sa il aduca la valoarea de piata,ca apoi,sa pot lua si eu macar o garsoniera sau un ap. de 2 camere de confort II sa am si eu unde sa trg.

multumesc ,IULIAN
Cel mai recent răspuns: etudor , utilizator 12:28, 13 Februarie 2009
buna ziua ,doamna avocat .!1!! va multumesc pt ajutor si va spun ca apartamentul e in targoviste .daca mai aveti ceva de adaugat in ajutorul meu si in spiritul dreptatii,eu va astept ajutorul .
multumesc ,iulian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara etudor etudor buna ziua ! va rog sa mqa ajutati,am mare nevoie de ajutor! sunt in proces de partaj cu sotia(fosta).am trecut multe dela mine,ca sa terminam mai repede ... (vezi toată discuția)
Evaluare expert judiciar vali_085 vali_085 Buna ziua! Doresc sa stiu cum se evalueaza o garsoniera situata pe calea Vitan la etajul 7 in bloc de garsoniere avand in vedere ca detin 1/2 + 1/4 din restul ... (vezi toată discuția)
raport de expertiza ...in plina criza? gabriela37 gabriela37 Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la evaluarea apartamentului.Evaluarea s-a facut 24.02.2009 In plina criza un apartament de 3 camere cu o ... (vezi toată discuția)