avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... in mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

in mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa?

sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul "Programul pentru stimularea înfiintarii si dezvoltarii microîntreprinderilor de catre întreprinzatorii tineri" cel cu 10.000 de euro este valabil si in 2013 si de cand se pot face inscrieri?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:24, 28 Ianuarie 2013
Programul pentru stimularea înfiintarii si dezvoltarii microîntreprinderilor de catre întreprinzatorii tineri este valabil si pentru 2013 si va fi activ probabil din martie.Cel mai sigur este sa urmariti site OTIMMC din zona in care va aflati pentru informatii legate de toate programele finantate din fonduri nationale.
Pana la deschiderea programelor va puteti informa pentru a fi pregatit:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pt frizerie Ana-Cristina-M Ana-Cristina-M Buna ziua, As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei frizerii? Care sunt conditiile pentru aceasta si care ar ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene -service auto jonny_6 jonny_6 As putea sa obtin fonduri europene pt infiintarea unui service auto pe firma noua in mediu urban , si daca da cat % trebuie sa fie aportul investitorului?Va ... (vezi toată discuția)