avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri nerambursabile pt frizerie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri nerambursabile pt frizerie

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei frizerii? Care sunt conditiile pentru aceasta si care ar fi primul pas in realizarea acestui obiectiv?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:15, 29 Februarie 2012
Pentru desfasurarea acestei activitati aveti de indeplinit , in primul rand, conditiile de infiintare ale frizeriei:
[ link extern ]
In al doilea rand, exista programe nationale care va pot finanta, cum ar fi Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri , care este activ.Ulterior, pentru dezvoltarea activitatii , veti putea accesa si alte programe nationale.
Cititi aici ghidul solicitantului:
[ link extern ]




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In mediul urban ce fonduri nerambursabile pot acesa? inchiriez2012 inchiriez2012 sunt interesat de ce programe cu fonduri nerambursabile in mediul urban se pot accesa in 2013?? si daca programul \\"Programul pentru stimularea înfiintarii ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile firma traduceri? drlngd drlngd Buna, Tocmai mi-am obtinut atestatul de traducator.exista o modalitate de finantare nerambursabila pe care sa o corelez cu faptul ca sunt traducator autorizat ... (vezi toată discuția)
Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)