avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa comunicare hotarare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa comunicare hotarare proces

Am dat in judecata fostul angajator , iar ultima infatisare la proces a fost in data de 17.01.2013 cand s-a dat si verdictul. Pe site la portal just imi apare asa : Solutie: Admite în parte acţiunea . Ce inseamna asta? Nu mi-a venit prin posta comunicatul de la ei. Ce pot face?Multumesc!
Este mult prea devreme pentru a primi comunicarea hotararii.

Va trebui sa treceti pe la arhiva instantei, cam peste 2-3 luni, (daca pana atunci nu primiti nimic prin posta!) sa va informati daca s-a redactat hotararea si daca a fost comunicata.
Am inteles.Va multumesc mult pentru raspunsul prompt!
Buna ziua,

admite in parte actiunea in seamna ca instanta a apreciat ca numai o paret dintre solicitarile dvs. sunt legale si prin urmare le-a admis. Citind in intregime pronuntarea de pe portal, veti afla ce anume s-a admis si ce anume s-a respins. Redactarea hotararii, apare de regula dupa 40-50 de zile. PUteti face o cerere de urgentare a redactarii - cateodata functioneaza.

Avocat Costi Boncu
costiboncu a scris:
Citind in intregime pronuntarea de pe portal, veti afla ce anume s-a admis si ce anume s-a respins.

Doar atat apare pe portal ceea ce am scris eu aici. Si anume : 17/01/2013 Admite in parte cererea
Solutie: Admite în parte acţiunea
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Termenul recomandabil de redactare al unei hotarari judecatoresti este cel de 30 zile. Nu deveniti agitat inainte de vreme!

Daca nu vreti sa fiti stresat de problema, puteti cere eliberarea unui certificat de grefa care sa contina minuta hotararii!
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)
Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Perimare proces suspendat (plângere contravetionala) Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am deschis un proces prin care contest o amenda primita pentru neplata rovinietei. La primul termen s-a suspendat judecata pentru ca nu am depus ... (vezi toată discuția)