avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat vatamare corporala, distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat vatamare corporala, distrugere

Buna!
Ma numesc Andrei. Acum cateva zile am avut o altercatie cu un domn in fata unui club din oras. Am fost injurat de catre aceasta persoana, fapt pentru care i-am lovit masina cu piciorul si l-am lovit si pe el. Masina prezinta o mica indoitura pe aripa, si domnul agresat de mine o plaga la ochiul stang.
Victima a depus plangere la politie, si am fost chemat pentru a da o declaratie. Mi-am recunoscut fapta, si am fost de acord sa platesc reparatiile masinii, insa victima imi mai cere in jur de 500 Euro pentru a-si retrage plangerea.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1) Daca nu a fost la medicul legist, si are doar o foaie de la spital, sunt obligat sa-i platesc si aceasta suma de bani?
2) Daca nu platesc, ce se va intampla?
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
Andrei101919, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters70318 , utilizator 20:25, 29 Ianuarie 2013
Ar fi mai bine sa rezolvati problema pe cale amiabila,in caz contrar cuantumul daunelor morale s-ar stabili in instanta;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa - accident auto, zile ingrijiri medicale gori macovei gori macovei Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente LA050770 LA050770 in urma cu 3 saptamani am lovit o colega de lucru cu palma peste fata si are certificat medico legal 8 zile ma dat la politie si nu stiu la ce sa ma astept ... (vezi toată discuția)
Accident profu8 profu8 Am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.vea 20-30 km /h alcool 0,aveam soarele in ochi si mascat de alta masina care venea din contrasens.Persoana s-a ... (vezi toată discuția)