avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva incasare persoane afiliate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva incasare persoane afiliate

in cazul a 2 societati SRL cu acelasi asociat (in prima are 100% parti sociale - asociat unic , iar in cea de-a doua 95%) care este si administrator la ambele, cele doua SRL-uri se considera persoane juridici afiliate?
Cel mai recent răspuns: mandor , utilizator 09:07, 29 Ianuarie 2013
Da. "foarte" afiliate.
multumesc, ma gandeam eu,dar mai vroiam o parere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic și administrator la un srl, aș vrea să-mi deschid încă o firmă. cu ce condiții pot să fac asta? Florina000 Florina000 Buna seara, sunt asociat unic si administrator la un srl si as vrea sa-mi deschid inca o firma. Am tot citit ca nu poti fi asociat unic la 2 societati. ... (vezi toată discuția)
Persoane juridice afiliate anansc83 anansc83 Imi puteti spune, va rog, in cazul in care o persoana juridica romana are ca asociat unic o persoana juridica straina, acestea se considera afiliate sau nu? (vezi toată discuția)
Asocierea unui srl cu asociat unic cu un alt srl cu asociat unic contima contima Buna ziua! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: stiu ca este un caz mai rar, insa o persoana asociat unic (cetatean roman) al unui srl din ... (vezi toată discuția)