Buna. Am vazut pe forum ca acesta intrebare a mai fost pusa insa nu am gasit raspunsuri concludente. Zilele anterioare am primit acasa in posta instiintarea de plata a impozitului local. Am constatat cu acesta ocazie ca pe langa impozitul pt apartament + auto am si 3 amenzi contraventionale ( circulatie, parcare). Ma puteti lamuri va rog in privinta lor. Pot cei de la primarie sa imi conditioneze plata impoz pe apart+ auto de plata acestor amenzi ? Am inteles ca nu sunt purtatoare de penalitati si se prescriu in 5 ani, este adevarat ? La ce metode pot recurge pentru a ma obliga intr-un final sa le platesc ? Multumesc anticipat pt orice raspuns care m-ar putea lamuri.
Va adresati cu solicitarea de a vi se primi impozitul chiar conducerii Directiei Impozite si Taxe.
In aceasta cerere precizati ca orice majorare de intarziere pe care ati fi obligata sa o platiti din cauza refuzului primirii impozitului o veti solicita de la institutie, pe calea actiunii in instanta.
Amenzi neplatite
compaqqq
buna ziua dupa aproape 4 ani in care am nu am platit niste amenzi acum am primit de la primarie o instiintare de plata cu urmatoarele: va invitam ca in termen ... (vezi toată discuția)