Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
  Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal 	
			~ final discuție ~
 ady09	                   

buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
	                    ady09	                   

buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)

ronaldinia21	                   

Daca am 5 abc-uri in judet, am obligatia sa conduc la toate cate un registrul al stocurilor, ma obliga legea cu asa ceva fiindca eu nu am gasit un temei legal. (vezi toată discuția)
	                    ronaldinia21	                   

Daca am 5 abc-uri in judet, am obligatia sa conduc la toate cate un registrul al stocurilor, ma obliga legea cu asa ceva fiindca eu nu am gasit un temei legal. (vezi toată discuția)

iaurel	                   

Buna ziua!
Am o intreprindere individuala.
As vrea sa stiu daca pot tine gestiune global-valorica si care sunt caracteristicile acesteia, precum si ... (vezi toată discuția)
	                    iaurel	                   

Buna ziua!
Am o intreprindere individuala.
As vrea sa stiu daca pot tine gestiune global-valorica si care sunt caracteristicile acesteia, precum si ... (vezi toată discuția)