avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod CAEN pentru comert online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod CAEN pentru comert online

Vreau sa infiintez o firma noua care sa aiba ca activitate principala comertul.
Initial vreau sa vand pe internet imbracaminte, incaltaminte, accesorii, obiecte decorative second hand.
Ulterior vreau sa vand aceste lucruri si in magazin.
Unele dintre produse vor fi achizitionate din SUA si UE.
De ce cod CAEN am nevoie pentru a putea comercializa aceste produse?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ilea mihaela , utilizator 20:38, 12 Februarie 2009
BUNA ZIUA ,

Codul CAEN pe care il puteti folosi este urmatorul 4791 - comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet , daca doriti sa va ajutam cu infiintarea societatii sau cu luarea avizelor si autorizatiilor sau doar sa va raspundem si la alte intrebari asteptam mesajul dvs .
av. Lupu Roxana
Multumesc pt. raspuns. M-ar interesa deasemenea sa stiu daca am nevoie de un cod CAEN special pt. a putea face import, de o autorizatie sau sa specific la codul CAEN ales mentiunea import-export.

Multumesc,
Mihaela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)
Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)
Se poate face un magazin online(comert pe internet-haine) pe un pfa,sau e necesara firma? adrian_bra adrian_bra Buna ziua, As dori sa infintez un magazin online, pe care sa comercializez haine , incaltaminte si deferite accesorii vestimentare.Intrebarea este daca pot ... (vezi toată discuția)