avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

Buna ziua,am un ford ka,euro 3 si nu stiu cat ar costa taxa,si dupa ce taxa as plati?As plati dupa taxa din 2012 sau dupa cea de mediu?
Cel mai recent răspuns: ionutpiscot , utilizator 14:43, 31 Ianuarie 2013
Taxa va fi stabilita dupa noua lege, iar in privinta cuantumului aceste poate fi stabilit prin accesarea calculatorului pentru taxa de timbru verde
Pana intra in vigoare timbrul de mediu se plateste dupa vechea taxa.Dupa vechea taxa aveti de platit in jur de 300 euro respectiv 400 euro daca masina este din 2000 sau 2001.
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
rares85, utilizator
multumesc!dar a intrat in vigoare noua taxa ,sau se palteste dupa cea din 2012?
Inca nu a intrat noua taxa.Sunt doar speculatii in presa referitor la valoriile la care se va calcula noua taxa.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - informatii inginerautocad inginerautocad Buna ziua, Deoarece vreau sa cumpar un TICO inmatriculat in 06.1999,am calculat cu OUG 9/2013 timbru si a iesit ~250euro.Intrebari : 1-pot afla daca vechiul ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta dintre taxa auto veche si actualul timbru de mediu marean1 marean1 Vreau sa stiu si eu daca se poate recupera diferenta dintre taxa auto platita in 2012 si actualul timbru de mediu, fara a merge in instanta??taxa platita de ... (vezi toată discuția)
Care costul inmatricularii unui autoturism? wily8 wily8 Va salut,stiu ca ar trebui sa intreb asta la finante sau la alte institutii dar nu prea am timp,vreau sa cumpar o masina de la un prieten si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)