avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli de protocol
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli de protocol

vreau sa va rog o lamurire pt.urmatoarea problema:
am cheltuieli de protocol pe care le trec nedeductibile in totalitate chiar daca o parte din ele ar putea fi deduse in limitele legale.motivul pt.care fac acest lucru este ca am cheltuieli pt.produse pe care nu am voie sa le trec pe protocol.este oare vre-o problema daca am sume destul de marisoare pe chelt.nedeductibile de protocol?
va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ion g , utilizator 15:24, 31 Ianuarie 2013
As puncta urmatoarele aspecte:
In primul rand tva-ul afarent acestor facturi de protocol ar fi indicat sa nu il deduceti, deoarece nu sunt cheltuieli in scopul realizarii de venituri pentru activitatea firmei.
Apoi nu stiu sa existe vre-o interdicitie de valoare a cheltuielilor de protocol atat timp cat de treceti nedeductibile si platiti impozit pentru ele. ( tocmai asta se urmareste).
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
celeterm, utilizator
va multumesc tare mult pt.raspuns.precizez ca nu deduc tva la ele,il prind cu totul pe chelt.neded.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatul unic si firma florens florens Buna seara. Sunt asociat unic la o firma pe care am inffintat-o si muncesc la ea si am venturi si cheltuieli , rog colegii in materie de legislatie contabila ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa deduc tva? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca legea imi permite sa [b]nu[/b] deduc tva la facturile de protocol. In cazul in care legea imi permite acest lucru, ... (vezi toată discuția)
Rjip si chelt.reparatii auto deductibile 50% contawest contawest Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Pfa-ul este platitor de TVA De ex. am incasat o factura de 2480 lei si plati de 1240 lei Valorile includ tva Fa. ... (vezi toată discuția)