Am avut un credit ipotecar pentru apartament pe care nu l-am putut achita la timp.
Apartamentul a fost scos la licitatie(la un pret derizoriu) si a fost vandut.
Dupa 30 zile de la vanzare am primit la locul de munca o instiintare de poprire pe 1/3 din salariu.Este normal sa se intample asa? Pot sa contest aceasta hotarare,pot sa fac ceva in acest sens?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti!:(
Daca valoarea obtinuta in urma licitatiei nu a acoperit in totalitate creditul restant (credit, donazi, dobanzi penalizatoare, cheltuieli executare) atunci acea poprire este corect infiintata pentru diferenta de valoare ramasa de achitat.
Solicitati locului de munca o copie a adresei de infiintare a popririi si verificati ce suma mai solicita a fi poprita. Daca acea suma nu corespunde realitatii o puteti contesta pe calea contestatiei la executare in termen de 15 zile de cand ati luat cunostinta de infiintarea popririi asupra veniturilor dvs.
Da, pe linga faptul ca ti se vinde casa, executorul judecatoresc poate sa iti puna si poprire pe salar, pina ce se incaseaza toata creanta (debit, onorar executor judecatoresc si cheltuieli de executare)
Executare silita
Kim22
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri.
- am o executare silita ptr credit ipotecar( casa nu este a mea, a girat cineva ptr mine) ptr ca nu am ... (vezi toată discuția)