avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reorganizare - desfiintarea postului de sef serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reorganizare - desfiintarea postului de sef serviciu

In cat timp de la primirea unei adrese de restructurare a postului de sef serviciu pe care il ocup trebuie sa raspund institutiei ce am de gand si pe ce post de executie vreau sa trec??
Eu cred ca in termenul legal de 30 zile. Asa este??
De la resurse a zis una ca in 3 zile dar nu mi-a aratat unde scrie acest lucru.
Cel mai recent răspuns: leutu , utilizator 19:46, 6 Martie 2009
Intre timp se desfiinteaza serviciul pe care il conduc asa ca institutia trebuie sa-mi ofere toate posturile vacante. Am dreptate???? si daca nu ma incadrez pe nici unul ca studii, vechime va trebui sa solicite ANFP si sa-mi transforme postul conf. studiilor si vechimii, asta am inteles eu din OUG nr. 1/2009 privind unele masuri in domeniul salarizarii personalului din sectorul bugetar, Ordonanta de urgenta nr. 1/2009
Art. 4
(1) Persoanele care ocupa functii de conducere in institutiile si autoritatile publice care sunt supuse restructurarii vor fi trecute pe un post vacant in cadrul structurii organizatorice aprobate potrivit legii.
(2) In cazul in care postul vacant este inferior postului aferent functiei de executie a persoanei care a ocupat functia de conducere, postul vacant va fi transformat la acel nivel.
(3) In situatia in care in cadrul structurii organizatorice, aprobata potrivit legii, nu exista un post vacant, se transforma postul propriu al persoanei care a ocupat functia de conducere la nivelul functiei de executie avute de aceasta.
Am dreptate????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Concediere functionar public ana18 ana18 mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Discriminare functionari publici godessonmyknees godessonmyknees Buna ziua! Am 52 de ani, sunt functionar public in cadrul Serviciului de Relatii Publice din cadrul unei Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia ... (vezi toată discuția)