Buna ziua
Am o casa in Timisoara, care pana in iunie 2012 a fost inchiriata cu contract unei familii; datorita restantelor mari la chirie, nu am mai prelungit contractul, dar i-am lasat sa stea in continuare in casa, cu promisiunea ca vor cauta sa plateasca datoria, ceea ce insa nu s-a intamplat; mai mult, din cauza datoriilor la utilitati, a fost debransat curentul si gazul; am platit eu restanta la gaz, pentru ca altfel as fi fost trimisa in judecata de EON Gaz.
Necazul e ca nu ma inteleg nicicum cu ei sa plece de acolo, chiriasul e mai tot timpul beat si imi rade in nas; intre timp au adunat vreo 20 de caini vagabonzi, care stau in casa si in curte; chiriasii nu ne permit nici sa intram in curtea noastra macar, dar mai in casa. Curtea arata cumplit, imi vine sa plang cand ma gandesc cum arata casa; in plus, instalatia de incalzire se distruge, datorita nefunctionarii; iar cu 20 de caini tinuti in casa, mi-e groaza sa ma gandesc ce distrugeri sunt in casa.
Voi lua legatura cu un avocat, pentru evacuare, dar orice sfat este binevenit. Multumesc
Multumesc de raspuns; notificare am facut deja, le-am dat chiriasilor si un termen limita, dar probabil tot la evacuare pe cale judecatoreasca voi ajunge; gazul e deconectat din motive de neplata; o sa vad si la enel ce ar presupune deconectarea si de la curent.
Dupa ce voi pune casa la punct, intentionez sa o inchiriez in continuare, dar sigur cu contract facut la notar...
pt. întreruperea alimentării cu energie electrică a imobilului, mergeti la societate (unde puteti depune o cerere, la conectare se percepe o oarecare taxă dar trebuie luat în considerare ca acei chiriasi va pot consuma curentul electric și la plecare nu-l vor plăti : cu ce se încălzesc acum în plina iarnă ?!).Veti fi nevoit a întrerupe absolut totul ca sa-i determinați să plece ori, să le faceti evacuare fortată.