avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CAS retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CAS retroactiv

Buna ziua
Timp de 6 ani nu am avut calitatea de angajat, nici PFA. Luna aceasta o sa ma angajez, as vrea sa stiu daca voi fi obligat sa platesc retroactiv CAS?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 20:52, 1 Februarie 2013
Nu veti fi obligat la plata. Plata retroactiva priveste pe aceia care au avut venituri, nu si-au achitata contributia-situatie in care pot fi obligati sa plateasca pe 5 ani in urma contributia pe care n-au achitat-o, evident daca au fost angajati in munca sau au obtinut venituri sub alte forme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatia retroactiva la cas ContSters165814 ContSters165814 As vrea sa rog pe cineva cu experienta si care cunoaste legea care se refera la contributia la CAS, sa imi raspunda la o intrebare: pt o periada de ... (vezi toată discuția)
Plata retoactiva a cotizatiei fondului de sanatate DorotheaP DorotheaP Necontribuind la Fondul de Sanatate si implicit nebeneficiind de serviciile medicale finantate de acesta, pentru a incheia un contract de asigurare de la ... (vezi toată discuția)
Plati pentru pfa tecson11 tecson11 Buna ziua, Am si eu o problema,doresc sa devin P.F.A si am inteles ca pentru faptul ca PFA are statutul de angajator ,la pensii trebuie sa ... (vezi toată discuția)