Boncu Constantin 
	    	Avocat

Boncu Constantin 
	    	Avocat	    

AIAIOANA 
	    	Utilizator

AIAIOANA 
	    	Utilizator	    

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

AIAIOANA 
	    	Utilizator

AIAIOANA 
	    	Utilizator	    

vladfesan 
	    	Utilizator

vladfesan 
	    	Utilizator	    

elizachichi	                   

Buna seara. Va rog ma puteti lamuri ? In anul 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale de cca 150 mil lei vechi.Eu nu am fost implicata cu nimik,nu ... (vezi toată discuția)
	                    elizachichi	                   

Buna seara. Va rog ma puteti lamuri ? In anul 2007 sotul meu a facut un credit de nevoi personale de cca 150 mil lei vechi.Eu nu am fost implicata cu nimik,nu ... (vezi toată discuția)

andresclaudia	                   

am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
	                    andresclaudia	                   

am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)

razvangabriel	                   

buna ziua ma numesc razvan si am un credit la o banca pentru nevoi personale pe o perioada de 10 ani ultima rata achitata catre banca a fost 25.03.2010 ... (vezi toată discuția)
	                    razvangabriel	                   

buna ziua ma numesc razvan si am un credit la o banca pentru nevoi personale pe o perioada de 10 ani ultima rata achitata catre banca a fost 25.03.2010 ... (vezi toată discuția)