buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: lo societate comerciala a avut un raport de inspectie fiscala unde s-au stabilit prin decizie de impunere impozite si taxe inclusiv accesorii de plata. am facut contestatie la raportul de inspectie nu am castigat si mai departe am facut contestatie la curtea de apel unde urmeaza sa se judece pe fond. intre timp am o sentinta civila de la curtea de apel in care mi s-a admis suspendarea la executare la care Directia de finante a facut recurs, acest recurs avand o data de solutionare la mijlocul anului. as dori sa stiu daca sentinta pe care o am de admitere a suspendarii pana la judecarea recursului este executorie si in felul asta sa nu fiu executat silit de catre administratia finantelor publice. va multumesc
da suspendarea este executorie de drept. Pana la solutionarea contestatiei, nu se mai pot face acte de executare.
Totusi, daca vi s-au indisponibilizat sume de bani, pana la momentul suspendarii, aceasta raman blocate. Doar sumele intrate in conturi ulterior suspendarii, pot fi ridicate de debitor.