avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta de suspendare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta de suspendare executare silita

buna ziua. as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: lo societate comerciala a avut un raport de inspectie fiscala unde s-au stabilit prin decizie de impunere impozite si taxe inclusiv accesorii de plata. am facut contestatie la raportul de inspectie nu am castigat si mai departe am facut contestatie la curtea de apel unde urmeaza sa se judece pe fond. intre timp am o sentinta civila de la curtea de apel in care mi s-a admis suspendarea la executare la care Directia de finante a facut recurs, acest recurs avand o data de solutionare la mijlocul anului. as dori sa stiu daca sentinta pe care o am de admitere a suspendarii pana la judecarea recursului este executorie si in felul asta sa nu fiu executat silit de catre administratia finantelor publice. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:35, 4 Februarie 2013
Buna ziua,

da suspendarea este executorie de drept. Pana la solutionarea contestatiei, nu se mai pot face acte de executare.
Totusi, daca vi s-au indisponibilizat sume de bani, pana la momentul suspendarii, aceasta raman blocate. Doar sumele intrate in conturi ulterior suspendarii, pot fi ridicate de debitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare / suspendare recurs/ poprire Romeo Babias Romeo Babias HELP: am o speta la care astept o sugestie: clienta mea a pierdut in fond si apel, creditorul obtinand astfel titlul executoriu. Am facut recurs unde am ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita stelian67 stelian67 am o problema in care solicit ajutor: Am o actiune de validare a popriri in mina tertului admisa in apel impotriva careia s-a formulat recurs la curtea de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita karmelika karmelika Ma aflu in contestatie la executare si am obtinut suspendarea executarii silite prin poprire pana la solutionarea contestatiei.Am depus si cautiunea fixata ... (vezi toată discuția)