daca sporul de antena ,( facut prin masuratori si aprobat) este de 15% sau 10% ?, este normal ca unii din aceeasi institutie sa beneficieze de 7%, altii de 8% altii de 10 % ?
INTREBARE: persoanele care au avut acest spor mai mic, pot cere recuperarea diferentei pana la 10% sau 15%?
:worthy:asa este , sunt ,,afectat" diferentiat, desi stam toti sub acelasi acoperis...Acestea sunt anomalii....
Si legea functionarilor publici (188/1999) nu da dreptul nici-unui functionar sa presteze alte activitati, pentru a-si mai rotunjii veniturile. Noi stam la mana statului, pe ,,salarii minim pe economie" nimeni nu se gandeste la acest lucru?
multumesc pentru atentie....
insa , intrebarea mea s- a referit la sporul de antena diferentiat....
ESTE NORMAL CA TOTI FUNCTIONARII DIN ACEEASI INSTITUTIE, CARE STAU INTR-O CLADIRE DE 15/15 SA AIBE SPOR DE ANTENA DIFERENTIAT? SI CARE AR FI MODUL DE A-L LUA TOTI EGAL ?
Cum sa fie legal asa ceva? Toata lumea este radiata la fel, din moment ce toti sunt in aceeasi cladire, deci toti au un spor de 10 sau 15% din salariul de incadrare, dupa cum se stabileste la nivel de institutie. Nu au venit cei cu masuratorile? Si ce au constata dumnealor ca intr-un birou gradul de radiere a cu mult mai mare decat in alt birou? Au eliberat certificate pe birouri?Nu cred. De unde legile astea?
Sporuri!!!
Dana
La institutia la care lucrez s-au redus toate sporurile la 1%......inca nu am primit decizia dar e .....pe vine ,si se pare ca se aplica retroactiv cu ... (vezi toată discuția)
Prima concediu
blackjack
Se mai aplica prevederile art. 35, alin. (2) din Legea 188/1999 referitoare la dreptul functionarului public la o prima de vacanta egala cu salariul de baza ... (vezi toată discuția)