avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina

sal am si eu o problema am o dacia 1310 din 1997 am cumparato acum 2 ani si am facut cu proprietarul act de vanzare cumparare nu am inscris masina pe numele meu in schimb e pe numele meu la primarie.anul trecut in vara miau luat talonul masini pentru neperfectare de acte,acum vreau sa o radiez de la primarie cum pot face asta?
in talonul masini e scris proprietarul de la cre am luat-o.daca puteti sa ma ajutati va rog sa-mi spuneti multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:44, 4 Februarie 2013
Contactati proprietarul,incheiati formalitati legale achizitie autoturism
Dupa ce deveniti proprietarul autoturismului puteti dispune dupa propria dorinta de acesta,inclusiv sa il radiati din evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Radiere auto vanduta cu contract de vanzare-cumparare biencutza biencutza Buna ziua, Am o problema: sotul meu a facut un schimb auto cu contract de vanzare-cumparare. Cel care a luat masina nu a inscris-o in circulatie si a dat-o ... (vezi toată discuția)
Radierea unui vehicul mostenit in cazul programului rabla 2011 RBaceanu RBaceanu Buna ziua, sper sa pot fi suficient de explicita pentru a obtine un raspuns avizat cat mai clar: Sotul meu a murit in 2005, in urma decesului s-a facut ... (vezi toată discuția)