avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit agricultura
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit agricultura

am 3ha teren dat in arenda. Eu personal nu am cerut niciodata subventii pentru agricultura. In cazul acesta ma incadrez in randul celor care trebuie sa plateasca impozit pe venit (primesc 10% din ceea ce se realizeaza pe teren- f. putin) ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:47, 5 Februarie 2013
Nu va incadrati la noile prevederi intrate acum in vigoare pentru ca dumneavoastra vi se opreste deja impozitul de 16% pe venitul din arenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venit din arenda badiufilaret badiufilaret mai trebuie platit de tata impozitul pe venit din arenda? mentionez aici un lucru: tatal meu este pensionar si a dat o suprafata de 1ha si 30 de ari in arenda ... (vezi toată discuția)
Plata din buzunarul propriu a impozitul pe venituri din arenda MikkyT MikkyT Va pun in discutie urmatoarea situatie: arendasul unui teren agricol (asa numitele asociatii din zonele rurale) poate incasa subventia de la stat pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)