avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decizie privind anularea din oficiu a inregistrarii in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decizie privind anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de TVA

Buna ziua!Avem o firma infiintata in mai 2012 ,nu am derulat operatiuni pe ea,astazi am primit o decizie de anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva conform art.153 alin 9 lit.e din Codul Fiscal ,,intrucat in deconturile de TVA aferente perioadelor fiscale din semestru anterior,depuse la organul fiscal,nu au fost evidentiate operatiuni,realizate in cursul acestor perioade de raportare,,Ce putem face?Am dori sa facem o contestatie dar nu stiu ce motive legale am putea invoca.Multumesc
din momentul in care se anuleaza dreptul de tva se mai factureaza sau nu cu tva?
Daca nu mai sunteti inregistrat in scopuri de TVA, nu facturati cu TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare tva din oficiu Laura P. Laura P. Am primit decizie de anulare in scopuri de TVA, deoarece in deconturile de TVA pe semestrul I nu au fost efidentiate operatiuni. ANAF-ul ma va radia si din ... (vezi toată discuția)
Anulare cod tva tampau gabriela tampau gabriela SC infiintata in dec.2010 , nu a avut activitate de la infiintare pana acum. Am fost inregistrati ca platitori de tva . In deconturile depuse am avut tva de ... (vezi toată discuția)
Anulare cod de inregistrare in scopuri de tva Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru o firma care are codul de TVA anulat din oficiu pt motivul ca nu a depus decontul doua trimestre consecutiv incepand din 1 februarie are urmatoarele ... (vezi toată discuția)