avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... email-ul este proba in instanta sau nu?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

email-ul este proba in instanta sau nu?

Buna ziua,
As dori sa va intreb daca un e-mail listat din casuta mea postala poate deveni sau nu proba in instanta
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: boubatrin , utilizator 15:24, 5 Februarie 2013
Orice inscris este o proba in instanta numai in coroborare cu celelalte probe .Puteti depune la dosar corespondenta de pe e-mail.
multumesc. De fapt cred ca nu m-am exprimat eu bine. Ideea este ca sotia mi-a deschis e-mailul personal (stia parola de acces) si acolo a descoperit o discutie ... compromitatoare.
Intrebarea este daca poate sa foloseasca aceasta discutie (listata) impotriva mea la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
De la e-mail la bataie valentin.stoica valentin.stoica Sper ca deschid aceasta discutie acolo unde trebuie. Problema mea este urmatoarea. E-mailul meu si al prietenei mele a fost cumva 'spart' de catre fostul sot ... (vezi toată discuția)
Violare de corespondenta???/ lupianca lupianca Buna seara...am o intrebare. Daca, in timpul casatoriei sotii aveau aceeasi parola la mailurile personale ( deci totul era pe fata ca sa zic asa) iar sotia a ... (vezi toată discuția)