avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap

Buna ziua !
Am fost diagnosticat in anul 2011 cu cancer de prostata,dupa care a urmat operatia de prostatectomie radicala .Mentionez ca deocamdata,nu am facut nici un tratament de chimioterapie,sau radioterapie,urmez un tratament preventiv(daca putem sa-l numim asa).La 11 luni dupa operatia de cancer,a fost nevoie de un implant de 2 stenturi .Mentionez din nou ,ca nu am facut infarct,deoarece s-a descoperit stenozele cu putin timp inaintea de al face.
Lucrez in program normal,intr-o munca de birou.
Intrebare:As avea dreptul la un certificat de handicap ?
Va multumesc pt. atentia acordata si va doresc multa sanatate !


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:17, 6 Februarie 2013
In baza documentelor medicale solicitati expertiza medicala in cadrul comisiei de expertiza medicala persoane cu handicap responsabila domiciliului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cancerul de san este un handicap? maryalex16@yahoo.com maryalex16@yahoo.com Buna ziua, am 44 ani si am fost diagnosticata cu cancer de san. Am facut chimioterapie, operatie (din fericire, nu mastectomie ci mamoplastie, asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Cdefghi Cdefghi Buna seara. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer prostatic in vara anului trecut. S-a operat si, intre timp, am aflat ca si-ar putea face o pensie de ... (vezi toată discuția)