avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea hotarârii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea hotarârii

Pe portalul just.ro s-a afisat pronuntarea unei hotarari de aproximativ o saptamana ,dar inca nu am primit comunicarea..Ce pot face pentru a nu intra in decadere de termen pentru apel?Avocatul nu este momentan in tara si nu are rost sa contactez altul..Va multumesc
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 13:27, 7 Februarie 2013
Termenul de apel curge de la data comunicarii hotararii.Daca o parte face apel inainte de comunicarea hotararii, aceasta se socoteste comunicata la data depunerii cererii de apel.
nu acest lucru am vrut sa intreb,ci daca cumva comunicarea s-a ratacit de la instanta-posta si pana la mine,ce se poate face...
Hotararea se va redacta si se va semna in cel mult 30 de zile de la pronuntare si va cuprinde motivarea hotararii care este foarte importanta la un eventual apel.Pe site este publicata doar sentinta foarte pe scurt.Cu certitudine hotararea o veti primi impreuna cu formularul de comunicare atasat imediat ce va fi redactata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de recurs szebeni arthur szebeni arthur dupa discutiile in fond in cadrul unui proces civil judecatorul a acceptat cererea partii adverse de a da sentinta in 7 zile,unde gasesc eu sentinta ptr a ... (vezi toată discuția)
Termenul de apel sampadri sampadri Buna ziua, In urma pronuntarii unei sentinte civile avand ca obiect acordarea unor drepturi salariale, definitiva si executorie de drept, cu termen de apel de ... (vezi toată discuția)
De cand mai exact se face apel la o sentință? iuliancta2014 iuliancta2014 Bună seara. Am și eu o întrebare cu privire la momemtul exact cand se face apel la o sentință de divorț. Sentința a fost publicată pe data de 18 Mai ... (vezi toată discuția)