avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare fisa post - cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare fisa post - cod cor

buna ziua,
mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi cod cor 242401 - Formator, dar cu incadrare in alt departament unde m-am mutat. la nici 2 saptaamani dupa aceasta data am primit din nou de la resurse umane o alta fisa de post si act aditional pe care trebuie sa le semnez, cu un alt cod cor 333309 - instructor. motivatia a fost ca primul cod, 242401 nu mai exista in cor si ca a fost inlocuit de acesta.
am verificat in nomenclatorul codurilor cor si primul cod s-a pastrat, diferenta dintre cele doua coduri este ca pentru prima incadrare sunt necesare studii superioare iar oentru cel de-al doilea cod nu.
intrebare: este cazul sa-mi fac probleme daca sunt intr-un fel retrogradata de la un job cu studii superioare la unu cu studii medii. mentionez ca eu am absolvit si facultate sui master si pana acum toate incadrarile le-am avut cu studii superioare. imi poate afecta acest lucru salariul? . eu efectuez aceeasi activitate si am aceleasi responsabilitati.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 6 Februarie 2013
Actul aditional cuprinde si modificarea de salariu?
inca nu stiu pentru ca noi tb sa le semnam pe toate in alb, le primim ulterior completate cu salariul. insa nu mi s-a spus de vreo modificare salariala ci s-au legat de aceste coduri cor. ma interseaza sa stiu daca intr-adevar codul cor pentru formatori 242401 nu mai exista si a fost inlocuit cu cel de instructor 333309. inca nu am semnat nimic si nu stiu cum sa procedez. multumesc
Exista si in prezent in C.O.R., codul 242401 pentru Formator .... nu semnati in alb actul aditional la c.i.m. , pentru ca s-ar putea sa va treziti cu o surpriza ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare functie... retrogradare?! magistral magistral Buna seara, Va aduc la cunostinta urmatorul fapt cel putin...ciudat sa-i spunem. Sunt angajata de 1 an si ceva la o firma, incadrata cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)
Incadrare carte de munca studii medii in loc de studii superioare catalina2008 catalina2008 Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de incadrarea pe cartea de munca. Lucrez de mai bine de 7 ani si mereu am fost incadrata pe cartea de munca pe un ... (vezi toată discuția)
Cod cor versus revisal cristina manea cristina manea Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: un angajat a fost incadrat pe functia de Instructor pregatire profesionala-241205 in anul 2009. In urma cu cateva zile ... (vezi toată discuția)