avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produse vandut la magazin/bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produse vandut la magazin/bar

Buna ziua

Am deschis un magazin mixt intrun sat. Dupa o luna dela deschidere vine proprietarul barului ca eu nu am dreptu de a vinde bere la sticla in magazin numai la doza si Pet.
Intrebarea este de e adevarat si este o lege care interzice acest lucru.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: nagybela , utilizator 18:27, 6 Februarie 2013
Daca sunteti autorizat sa comercializati produse de un anumit fel, nu are importanta ambalajul in care il comercializati. Ca ambalajul este doza, pet, sticla sau ce o mai fi el nu are relevanta atata timp cat continutul se vinde ambalat.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
Lucian Huzum, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spaţiu sanitar bar Spinnin Spinnin Bună ziua. Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală. Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Pentru a deschide un coffee shop in romania(constanta) claudia536 claudia536 Vreau sa deschid un cofee shop si ma intereseaza ce acte imi trebuiesc si ce conditii pentru a deschide aceasta afacere. Daca sunt legale si se pot vinde in ... (vezi toată discuția)