Intreabarea mea este asta , daca se merita sa incerci sa fii pe cont propriu decat angajat. Cei care au fost sau sunt in situatie similara ii rog sa ma incurajeze sau sa ma descurajeze , astept raspuns:). Nu ma astept la castiguri fenomenale vreau sa stiu doar daca se poate trai cat de cat decent din asta.Multumesc!
Referitor la preturi sa spunem doar minim 20 euro ora de consultanta si minim 20 euro de redactat un act.
Ce spuneti unde gasim beneficiari, cand ei pot angaja un Cj cu 40 euro pe luna la un program de 2 ore pe zi.
sUNT FOARTE MULTE CAZURI, IN CARE C.J ARE 2 MILIOANE PENTRU 4 ORE/FRACTIUNE DE NORMA SAU 3,1 MILIOANE SALARIU PE NORMA INTREAGA. PENTRU BANII ISTIA, ALEARGA ZI DE ZI SI SUNT MAI ULT DE 4 ORE, DAR ASTA E NU TI CONVINE, ALTUL. O CONSULTANTA ASA PRIVAT MAI MULT DE 300 000 LEI, NU POTI SA PUI. AVOCATI AU INTRE 250-500 DEPINDE DE DIFICULTATEA SPETEI. ASA CA MULT BAFTA SI SUCCES LA CLIENTI.
Bafta si tie, dar pentru 2.000.000 lei pe luna nu se merita sa inchei contract de prestari servicii- consultanta juridica.
Cu bani astia nu plateste nici benzina care o consum.
Asta este situatia pentru moment, dar, eu am mai spus cred ca noi cei tineri avem posiblitatea sa miscam ceva, trebuie sa fim constienti ca noi trebuie sa ne unim fortele si pe linga a dezbate subiecte sa gasim si rezolvarea. Pentru ca daca continuam asa, aceleasi problemelayt-motivuri o sa le pieptanam de fiecare data, nu ajungem nicaierei daca ne plingem de starea neplacuta in care suntem nevoiti a profesa.
Observ ca pe acest forum suntem peste 10 000 de utilizatori permaneti a acestui site, sunt de parere ca majoritatea sunt CJ, avocati, licentiati in drept, etc. Haideti sa facem ceva constructiv impreuna cu sprijinul direct al Dl Alin Popescu sa punem motorul sitemului juridic in miscare. Poate organizam o debatere publica, conferinta pe o tematica, etc. Haideti sa mai si punem in practica offurile, nu ne va imbunatati nimeni din exeterior situatia.
Va astept cu semnale pozitive, nu divagatii si explicatii aiuristice.
Societate profesionala
Stimati Colegi,
In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la ... (vezi toată discuția)