avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cabinet Individual sau Societate Profesionala?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cabinet Individual sau Societate Profesionala?

Intreabarea mea este asta , daca se merita sa incerci sa fii pe cont propriu decat angajat. Cei care au fost sau sunt in situatie similara ii rog sa ma incurajeze sau sa ma descurajeze , astept raspuns:). Nu ma astept la castiguri fenomenale vreau sa stiu doar daca se poate trai cat de cat decent din asta.Multumesc!
Vreau sa/i raspund avocatului ofuscat care ne face pe noi necunoscatori de lege

D/le Avocat , o sentinta de incheiere data de un judecator privind admiterea inmatricularii unei societatii/ chiar cod 7411 , sentinta definitiva si irevocabila o mai puneti in discutie. se cunoaste ca sunteti un avocat de doi bani si nu faceti cinste nici meseriei pe care o reprezentati .
Ar trebui sa stiti ca multi consilieri sunt mult mai buni decat multi avocati

Vreti intotdeauna ca d/voastra sa fiti stapanul clientului nu clientul stapanul d/voastra

Daca ati fi fost un avocat reusit nici nu ati fi intrat in asemenea detalii fara fond. Priviti mai bine vedeti ce egresit cu d/voastra si apoi mai dialogati cu altii .

Vreau sa va fac cunoscut faptul ca multi clienti au preferat sa incheie contracte de colaborare cu mine dacat cu avocatii intrucat acestia citez" vor o groaza de bani si au numai pretentii" desi nu sunt de acord cu exprimarea domnului ar fi bine sa va yica ceva acest aspect

Consilier Juridic Definitiv Claudiu , Administrator de societate profesionala Cod 7411
Dl. Consilier Juridic Claudiu, vreau sa constitui o societate profesionala in Bucuresti. Ma puteti ajuta?
Si totusi nimeni nu a dat un raspuns concret , cred ca e prea devreme pentru bilant .
Se merita sau nu , a fi , sau a nu fi profitabila , trebuie sa ne liberalizam profesiunea .
Eu unul mi-am infiintat la sfarsitul lunii august o astfel de societate si sper sa ma descurc .

O zi buna tuturor !
Societatea mea a inceput sa produca , timid , dar lucrurile se misca .

MERITA .

Si lucrati doar la respectiva nou înfiintată societate sau paralel......

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Infiintare de societati de catre consilierii juridici pt o societate care are prevazut in actul constitutiv codul caen 7414 poate efectua diferite acte de infiintare de societati comerciale, intrucat pt caen 7411 ... (vezi toată discuția)
Societate profesionala Stimati Colegi, In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la ... (vezi toată discuția)