Intreabarea mea este asta , daca se merita sa incerci sa fii pe cont propriu decat angajat. Cei care au fost sau sunt in situatie similara ii rog sa ma incurajeze sau sa ma descurajeze , astept raspuns:). Nu ma astept la castiguri fenomenale vreau sa stiu doar daca se poate trai cat de cat decent din asta.Multumesc!
Vreau sa/i raspund avocatului ofuscat care ne face pe noi necunoscatori de lege
D/le Avocat , o sentinta de incheiere data de un judecator privind admiterea inmatricularii unei societatii/ chiar cod 7411 , sentinta definitiva si irevocabila o mai puneti in discutie. se cunoaste ca sunteti un avocat de doi bani si nu faceti cinste nici meseriei pe care o reprezentati .
Ar trebui sa stiti ca multi consilieri sunt mult mai buni decat multi avocati
Vreti intotdeauna ca d/voastra sa fiti stapanul clientului nu clientul stapanul d/voastra
Daca ati fi fost un avocat reusit nici nu ati fi intrat in asemenea detalii fara fond. Priviti mai bine vedeti ce egresit cu d/voastra si apoi mai dialogati cu altii .
Vreau sa va fac cunoscut faptul ca multi clienti au preferat sa incheie contracte de colaborare cu mine dacat cu avocatii intrucat acestia citez" vor o groaza de bani si au numai pretentii" desi nu sunt de acord cu exprimarea domnului ar fi bine sa va yica ceva acest aspect
Consilier Juridic Definitiv Claudiu , Administrator de societate profesionala Cod 7411
Dl. Consilier Juridic Claudiu, vreau sa constitui o societate profesionala in Bucuresti. Ma puteti ajuta?
Si totusi nimeni nu a dat un raspuns concret , cred ca e prea devreme pentru bilant .
Se merita sau nu , a fi , sau a nu fi profitabila , trebuie sa ne liberalizam profesiunea .
Eu unul mi-am infiintat la sfarsitul lunii august o astfel de societate si sper sa ma descurc .
Societate profesionala
Stimati Colegi,
In aceasta perioada, se inmatriculeaza in Mun. Bucuresti societati profesioanale cu activitate 7411 Cod CAEN? Am observat faptul ca la ... (vezi toată discuția)