avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general receptie marfa dupa bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

receptie marfa dupa bon fiscal

o intreprindere individuala, neplatitoare de tva, ia marfa si nu intotdeauna i se da factura, dar se da bon fiscal. este posibila receptionarea marfii si cu bon fiscal?
zice un eventual control ceva?
marfa se bate pe casa, i se plateste impozitul aferent....
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2013
lungus, utilizator
Un comerciant care vinde marfuri cu amanuntul nu le poate achizitiona de la alti comercianti care vand cu amanuntul ci de la cei ce vand cu ridicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta vs bon fiscal ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca mai nou o societate este obligata sa emita bon fiscal catre o alta societate....? Eu nu stiu de asa ceva, poate stie ... (vezi toată discuția)
Platitor sau neplatitor de tva? LauraE LauraE Buna seara. Am o intreprindere individuala neplatitoare de tva ce are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, dar intentionez sa fac o cerere pentru a ... (vezi toată discuția)
Pret diferit costicul costicul Un prieten a avut un control de la ANAF. Vinde pe factura si pe casa de marcat. I s-a spus ca pretul de pe casa de marcat sa fie mai mare decat pretul de pe ... (vezi toată discuția)