avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... popriri girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

popriri girant

buna seara,va scriu in numele unei cunostinte care a girat o persoana.beneficiara creditului nu a mai platit ratele aferente si au fost puse popriri pe pensiile acestora atat a beneficiarei creditului cat si a girantilor de aprox.1 an de la banca de unde beneficiara are creditul ni sa spus caci li se vor opri popriri pana se va termina creditul ce as dori eu sa stiu daca sar putea face vreo ceva pentru a nu i se mai opri acele popriri atata timp cat i se popreste beneficiarei din pensie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: nazareionut , utilizator 21:33, 6 Februarie 2013
Nimic, cat au girat, creditorul are dreptul sa-si recupereze banii si de la giranti.
Pt recuperarea banilor, girantii se pot indrepta in instanta impotriva beneficiarului sa obtina o hotarare care sa le dea dreptul s-o execute silit la randul lor.
Nu, banca are la dispoziţie cu siguranţă beneficiul de descutiune şi diviziune a creanţei.
va multumesc de rasp iar actiunea in instanta cand sar putea demara dupa ce se termina creditul sau chiar din timpul creditului cum ar fi mai indicat?
sa nu lasati sa treaca 3 ani de la data cand a inceput sa va retina primii bani
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)
Poprire giranti ContSters294253 ContSters294253 BUNHA ZIUA. ESTE POSIBIL CA O PERSOANA CARE ARE UN CREDIT , A PUTUT LUA CREDITUL RESPECTIV AVAND UN NUMAR DE 4 GIRANTI,DIN MOTIVE, NUMAI DE EL STIUTE, ... (vezi toată discuția)
Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)