avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Buna ziua

Stiu ca un Srl pt a putea beneficea de un impozit pe venit trebuie sa aibe intre 1 si 9 angajati

Intrebarea este:

Pot face contract de munca pt un singur angajat cu minimul de ore pe zi (2 ore pe zi minim 10 ore saptamana)

Asta e prima si a 2 ..
Daca se poate face contract de munca pe 2 ore se poate face acel contract pe administratorul firmei(detinatorul)?

Aceste intrebari sunt pt a putea beneficia de impoziti pe venit

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:20, 7 Februarie 2013
De la 1 februarie 2013 toate srl-urile care au avut la 31 decembrie 2012 cifra de afaceri pana la 65000 euro, echivalent lei, vor fi trecute automat la categoria microintreprinderi platitoare de impozit pe venit de 3%. A fost eliminata din lege prevederea cu numarul de salariati de la 1 la 9.
Pana la 25 februarie 2013 trebuie sa depuneti la finante declaratia 010 pentru modificarea vectorului fiscal si trecere de la platitor de impozit pe profit la platitor de impozit pe venit 3%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 3% pe venit sau 16% pe profit? lixon lixon Buna ziua, Am un SRL infiintat in 2010 platitor atunci de impozit de 16% pe profit. In 2012 activitate firmei a fost suspendata pana in decembrie 2013 cand am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit microintreprindere abaflor98 abaflor98 Un SRL care in 2011 a optat pentru impozit pe profit are la 31.12.2012 cifra de afaceri mai mica de 65000eur. Daca in anul 2013 realizeaza o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 firmele care de la 1 .02.2013 au trecut la regimul de impozitare de 3 % pe veniturile realizate vor trebui sa depuna decl 101 pentru perioada 01-31 ianuarie ... (vezi toată discuția)