avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta a ramas in pronuntare- in cat timp se va ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta a ramas in pronuntare- in cat timp se va pronunta?

Daca azi este ultimul termen al unui proces penal (recurs la ICCJ) si curtea ramane sa se pronunte, in cat timp se va pronunta? Cum aflu de hotararea pe care au luat-o?
Cel mai recent răspuns: ruonscalafat , utilizator 21:05, 24 Martie 2013
Va multumesc din suflet Inculpatul nu trebuie sa plateasca nimic din aceste sume? Hotararea spune - obliga inculpatul alaturi de asigurator.
Creditorul se va indrepta foarte probabil impotriva asiguratorului pentru a recupera debitul.
In functie de temeiul juridic, asiguratorul se va indrepta, la randul sau impotriva inculpatului.
Dar cheltuielile de judecata in cat timp si unde trebuie platite de catre inculpat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal/redobandire permis auto Andrusca86 Andrusca86 Solutia pe scurt: Decizia penală nr. 840 din 09 mai 2013. În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d cod de procedură penală admite recursurile declarate de ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa scap de cazier dana133 dana133 buna ziua.am aviut un accident de masina in care m-am judecat si m-au condamnat Solutia pe scurt: Pronunţare la: 1 noiembrie 2013 12.11.2013, am.pr.15.11.2013 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere Rhadoo1986 Rhadoo1986 Buna seara, Am tot incercat sa gasesc un raspuns recent la speta mea, un raspuns care sa ia in considerare modificarile (desele modificari) aduse legislatiei, ... (vezi toată discuția)