avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credite ...realitate sau fantasma?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credite ...realitate sau fantasma?

sunt curioasa, oare cand vor reusii sa deblocheze piata creditelor? Si mai sunt curioasa un de un lucru oare vor reusii evaluatorii sa formeze o baza de calcul pentru o evaluare aproximativ corecta?
Cel mai recent răspuns: Elena Rozalia Ghiuleanu , Consultant credite si finantari 12:50, 2 August 2009
Creditele neperformante si-au "exprimat punctul de vedere" asupra situatiei create in acest moment la nivel mondial,creditare exista doar in masura in care este benefica clientilor .Pachetul de credite bazate pe economisire-creditare confera clientilor un suport financiar si o sabilitate reala pentru viitor deoarece nu au costuri ascunse care sa nu fie specificate in contractele de credite ,iar pretul final al produselor achizitionate este real si pe masura fiecarui tip de familie ,din punct de vedere financiar discutand.

Un weekend excelent,

Rozalia Ghiuleanu
www.cfgermana.ro
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2009
Elena Rozalia Ghiuleanu, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament, urgent ellymer ellymer Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca e posibil. Dorim sa cumparam un apartament prin credit ipotecar, ne-am inteles cu vanzatorul asupra unui ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)