avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Piata imobiliara s-ar redresa prin dezvoltarea ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Piata imobiliara s-ar redresa prin dezvoltarea turismului?

crede-ti ca s-ar putea redresa imobiliarele pe baza dezvoltarii (reale) a turismului?
Cel mai recent răspuns: Virginia Alexandrescu , 11:32, 15 Februarie 2009
Depinde de potenţialul turistic al zonei la care vă gândiţi când puneţi această întrebare.
Dacă potenţialul turistic este mai mare decât capacitatea de preluare a turiştilor, atunci cu siguranţă răspunsul este DA. Dacă însă capacităţile de cazare, alimentaţie publică şi recreere/agrement existente sunt suficiente pentru acoperirea pe termen lung a cerinţei turistice, atunci cel mai probabil răspunsul este NU.
(desigur, cele de mai sus sunt extrem de simplist analizate. pentru a putea realiza o analiză pertinentă este nevoie de mult mai multe informaţii iniţiale)
CRED CA TOATA TARA ARE UN POTENTIAL TURISTIC ENORM, DOAR CA DIN NEFERICIRE LA NOI , CAND SPUI TURISM , SPUI CAZARE SI MANCARE..., (SI DE MULTE ORI SI ACELEA PROASTE) IN REST ...LA NOI ESTE 0 TURISM
eX AVEM MARE ...DAR E MIZERABILA PLAJA SI TOTAL LIPSITA DE ORGANIZARE. AVEM MUNTE , DAR NU EXISTA PARTII ORGANIZATE NICI LA 10 % DIN POTENTIAL, NU EXISTA GHIZI PENTRU EXCURSII ORGANIZATE, AVEM MANASTIRI, AVEM CETATI, ....AVEM DELTA........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare forma juridica (excursii/agrement) JustinV JustinV Buna seara, Locuind intr-o statiune turistica cu potential ne-exploatat, am primit de la o prietena din strainatate o oferta cel putin interesanta. Prietena ... (vezi toată discuția)
Arie acoperire activitati cod caen 9329 alinamihaelaoprea alinamihaelaoprea Buna ziua, am cateva intrebari legate de aria de acoperire al codului caen 9329- alte activitati distractive si recreative, 1. este permis comertul de ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic / agentie de turism anonym3000 anonym3000 Buna ziua, Momentan lucrez in IT, dar as vrea sa mai organizez excursii / teambuilding-uri in weekend cu un anumit tip de persoane. Excursiile pot fi la ... (vezi toată discuția)