avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... furtul din bugetul de stat
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

furtul din bugetul de stat

oare verifica cineva ce se intampla cu banii alocati cercetarii? Nu cred. de fapt sunt sigura ca nu. Altfel as fi stiut de ceva arestari
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 04:07, 15 Februarie 2009
Dupa cum stiti deja bugetul acordat cerecatrii este foiarte mul diminuat in formularea nouya a cheltuielilor bugetare, si chiar daca frizeaza aspecte penale, cel putin din punct de vedere moral se poate aprecia ca n u se vrea cu nici un chip progrese si performanta in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune vatamare corporala CMirela CMirela Buna ziua, In urma unui accident rutier (eram pe trecerea de pietoni) m-am ales cu o ruptura partiala de menisc (pentru care am facut o meniscectomie) si o ... (vezi toată discuția)
Crestere salariala a personalului contractual din sectorul bugetar prin evaluarea performantelor profesionale individuale IORDANA IORDANA Potrivit art. 6 din O.G. 10/2008, personalul contractual din sectorul bugetar, salarizat intre limitele corespunzatoare functiei, poate beneficia ... (vezi toată discuția)
Jurisprudenta dreptul muncii concediere colectiva mascata godspeed godspeed Buna seara :) M-ar interesa cateva spete relevante legate de stipularea in CIM (inclusiv acte aditionale de incetare CIM prin \"acord\") a unor clauze ... (vezi toată discuția)