avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

In data de 16.11.2012, ICCJ prin decizia nr.4846, obliga MECTS să-mi recunoasca studiile la USH Bucuresti , facultatea de psihologie,forma ID absolvita in 2008, angajatorul, adica directorul școlii nu vrea să ma incadreze ca profesor pentru inv. prescolar pe motiv că la data inceperii studiilor, 2005, facultatea nu era acreditată. Vă rog să-mi spuneti cum sa procedez pentru a se aplica decizia ICCJ și să imi primesc drepturile salariale, conform studiilor. Mentionez ca sunt absolventa a Liceului pedagogic, specialitatea educatoare,1981.
Cel mai recent răspuns: mileaaurora , utilizator 14:21, 10 Februarie 2013
este obligatoriu sa va recunoasca studiile atata timp cat i-ati adus la cunostinta decizia irevocabila a ICCJ. Incercati cu o notificare la care anexati copia legalizata a deciziei in care sa-i precizati pe de o parte ca nerespectarea unei hotarari judecatoresti constituie infractiune si veti proceda in acest sens iar pe de alta parte ca veti actiona in justitie, fiind un veritabil litigiu de munca.
Incercati o plangere la inspectorat,sau intrebati-l de ce nu recunoaste o Decizie a ICCJ,incercati sa obtine-ti in scris un refuz motivat ....poate reprezenta o proba.
Am obtinut un raspuns la cererea adresata directorului in care spune acelasi lucru : a propus ISJ sa fiu incadrata ca prof. in inv. prescolar, dar nu a obtinut avizul ISJ., in consecinta am ramas incadrata tot educatoare cu studii medii. Acum ce as putea face?
Am facut memoriu la ISJ, am fost si in audienta la inspectorul general, nu am primit niciun raspuns scris la memoriu, inspectorul general mi-a raspuns ca angajarile se fac la nivelul unitatii de catre director, conform Legii nr 1/2011. Ce sa fac mai departe pentru a intra in drepturi? Care ar fi următorul pas? Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent spiru haret bucuresti 2008 nicolaeclaudiu nicolaeclaudiu Bună seara, Sunt secretară a unor şcoli din mediul rural, judeţul Bacău. În cadrul unităţilor şcolare sunt cadre care au absolvit USH, Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenþã „universitatea spiru haret" samotrace samotrace Am două întrebări pentru d-voastră! Prima ar fi următoarea: Subiectul nerecunoaşteri studiilor absolvenţilor Universităţii Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)
Relicentiere universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Sunt licentiata in Stiinte ale Educatiei la Univ. \"SPIRU HARET\", promotia 2009, forma de inv. ID.Chiar daca MECTS a recunoscut aceste studii in toamna, de ... (vezi toată discuția)