avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea si functionarii publici
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea si functionarii publici

Profesia de mediator este o profesie liberala care desfasoara activitati intr-o societate privata ?
Calitatea de functionar public cu statut special este incompatibila cu calitatea de mediator ?
Cel mai recent răspuns: ContSters274841 , utilizator 21:29, 9 Februarie 2013
Potrivit disp L192/2006 mediatorii isi pot desfasura activitatea in cadrul unei societati civile profesionale, al unui birou in care pot functiona unul sau mai multi mediatori asociati, cu personalul auxiliar corespunzator, sau in cadrul unei organizatii neguvernamentale, cu respectarea conditiilor prevazute de lege, iar exercitarea profesiei de mediator este compatibila cu orice alta activitate sau profesie, cu exceptia incompatibilitatilor prevazute prin legi speciale.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati profesie de mediator Harvey01 Harvey01 Buna ziua As vrea sa va intreb daca exista incompatibilitate intre profesia de politist si cea de mediator in special ca urmare a schimbarii recente a ... (vezi toată discuția)
Mediator si fpss pot fi compatibile? maxi_40 maxi_40 Buna ziua! Sunt lucrator de penitenciar si as dori sa fac cursurile de formare mediatori,dar mai intai as vrea sa stiu daca sunt compatibile. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic - administrator al unei sc? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este incompatibila functia de consilier juridic cea de administrator al unei societati comerciale? Potrivit legii ar fi incompatibilitate, dar conform ... (vezi toată discuția)