ContSters258804 
	    	Utilizator

ContSters258804 
	    	Utilizator	    

Mihai Strimbeanu 
	    	Alte profesii

Mihai Strimbeanu 
	    	Alte profesii	    

Silviu-Marius Bădicu 
	    	Avocat

Silviu-Marius Bădicu 
	    	Avocat	    

mariusbt1 
	    	Utilizator

mariusbt1 
	    	Utilizator	    

mariusbt1, utilizator
 mariusbt1, utilizator 	
			~ final discuție ~
 stelutaalistar	                   

Anul trecut am incheiat un contract de vanzare-cumparare , cu chitanta de mana semnata de 2 martori prin care vanzatoarea ( o doamna de 75 ani ) imi vindea ... (vezi toată discuția)
	                    stelutaalistar	                   

Anul trecut am incheiat un contract de vanzare-cumparare , cu chitanta de mana semnata de 2 martori prin care vanzatoarea ( o doamna de 75 ani ) imi vindea ... (vezi toată discuția)

Giulia71	                   

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
	                    Giulia71	                   

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)

Emilia91	                   

Am divortat acum 2 ani dar continui sa locuiesc cu fostul , in acelasi casa pe care am cumparat-o acum 20 de ani , proaspat casatoriti fiind. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
	                    Emilia91	                   

Am divortat acum 2 ani dar continui sa locuiesc cu fostul , in acelasi casa pe care am cumparat-o acum 20 de ani , proaspat casatoriti fiind. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)