avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arhivele instanþelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Arhivele instanþelor

Buna seara,am o intrebare, datele se sterg din arhivele judecatoriilor,tribunalelor? de exemplu, o sentinta de divort care a fost data de acum 23 de ani, se afla inca in arhivele judecatoriilor ori a tribunalelor? in cazul in care se cere o copie a sentintei se poate gasi si dupa un timp atat de indelungat?
Cel mai recent răspuns: dumutaadrianred , utilizator 08:04, 11 Februarie 2013
Da, veti gasi sentinta cautata la arhiva judecatoriei care a pronuntat-o!

Termenul de pastrare este mai mare de 23 de ani, cat are vechime sentinta dvs.
Da, ele sunt pastrate in arhiva instantei asa cumpreciza colega doamna/domnisoara avocat Carmen.
sentinta este de acum 24 de ani.Iar daca merg la arhiva instantei care sa pronuntat, trebuie facuta o cerere, dar ma intereseaza termenul in care se elibereaza acea sentinta.Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
dumutaadrianred, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen ridicare sentinta divort sebastianleo sebastianleo Buna ziua, Am o scurta intrebare...exista vreun termen limita de ridicare a sentintei de divort. Am fost imputernicit de a ridica o sentinta de divort, am ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am avut ultimul termen la un proces privind Taxa auto pe data de 23.11.2009. In acelasi timp s-a stabilit si faptul ca am castigat (apare si pe ... (vezi toată discuția)
* părinte decăzut din drepturi (dovadă pierdută) tauberandrei tauberandrei Bună ziua. Există posibilitatea ca un minor să treacă granița fără semnătura ambilor părinți, în cazul care unul dintre ei, respectiv tatăl, este ... (vezi toată discuția)