avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... concediu medical in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

concediu medical in insolventa

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am fost in concediu medical din data de 3.12. 2012- 31.01.2013.
Firma la care lucrez a intrat in insolventa cu 10.12.2012. Adminstatorul juridic refuza sa imi plateasca concediul. Sediul firmei la care lucrez nu este in judetul unde am domiciliul.
La care Casa judeteana de asigurari de sanatate ma adresez: unde este firma sau domiciliul meu?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: a_gmona , utilizator 19:08, 6 Mai 2013
Revin la intrebarea mea. Am scris la Casa nationala de asigurari de sanatate si m-a indrumat spre casa judeteana de sanatate a judetului unde este firma. Printre actele cerute mi se cere si Anexa 9 la ordinul 60/32/2006.
Cine trebuie sa completeze aceasta anexa? Eu s-au firma la care am lucrat?
Cu multumiri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in insolventa a_gmona a_gmona Va rog ajutati-ma cu un raspuns foarte important pentru mine Sunt in concediu medical din 3 decembrie 2012 si voi avea si luna ianuarie. Firma la care lucrez ... (vezi toată discuția)
Concediu prepostnatal neplatit elena_barbu elena_barbu BUNA ZIUA Firma la care am lucrat a intrat in insolventa si nu mi-a fost platit concediu pre/postnatal chiar daca eu am depus certificatele in fiecare luna ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in insolventa firma a_gmona a_gmona Cu stima, Ma aflu in urmatoarea situatie: - Lucrez la o societate care a intrat in insolventa cu data de 10.12.2012. - In 27.12.2012 am primit prin posta o ... (vezi toată discuția)