avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Buna ziua, am o intrebare la dvs, daca ma puteti ajuta. In luna octombrie 2008 am depus la politie o plangere pentru furt (de pe card) si am indicat ca vinovat functionarul de la banca. Am cerut extrasele de cont de la banca. Am studiat apoi cu atentie extrasele de cont si mi-am dat seama ca am gresit.
Am mers la politie pentru a-mi recunoaste greseala, dar mi s-a spus sa astept citatia acasa (care va ajunge in 30 de zile) si atunci sa imi recunosc greseala si sa dau o noua declaratie. Am discutat si cu un avocat care a urmarit plangerea depusa de mine, si mi-a spus ca este inregistrata la parchet la inceputul lui ianuarie 2009.
Eu abia acum in februarie (saptamana trecuta) am fost sunata de la politie in legatura cu plangerea mea, ca sa merg sa mai dau o declaratie. Functionarul din banca nu a fost chemat deloc la politie. Ma gandesc oare nu a trecut prea mult timp, nu m-au chemat prea tarziu ?Mai pot da acea declaratie ca sa specific ca am gresit eu daca plangerea a fost inregistrata la parchet?
Astept un raspuns.
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 13:56, 15 Februarie 2009
Nu este prea tarziu. Daca acum v-au chemat, va duceti la data si ora stabilita si dati declaratia respectiva.Tot ziceti ca ati vorbit cu un avocat, nu ar fi rau sa mearga cu dumneavoastra.
Succes.
cand ati facut plangerea nu trebuia sa numiti un functionar bancar pe care il considerati vinovat...de gasirea vinovatului se ocupau organele de cercetare penala...in cazul dvs riscati represalii din partea celui considerat vinovat pe nedrept...plangeri peste plangeri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala czs czs Buna ziua doresc sa intreb care este modalitatea de a face o plangere penala? Plangerea penala se face la Parchet sau la Politie? Mai exact ,fostul meu ... (vezi toată discuția)
Bani furati din contul bancar mircea60n mircea60n Greseala fatala! Am dat unei firme acces remote la computerul meu, sa-mi instaleze aplicatie cumparata de la ei. Prea tarziu mi-am dat seama ca e o escorcherie ... (vezi toată discuția)
Plangere penala OKSANA83 OKSANA83 Buna ziua, Pe data de 20 septembrie 2008 am depus o plangere la politie pentru furt si mi s-a spus ca in termen de 30 de zile va trebui sa vin la politie ... (vezi toată discuția)