avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare de 1000 de pct!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare de 1000 de pct!!!

Salut, ma numesc x(nu conteaza) lucrez in MAI de ceva vreme ,iar la ultimele alegeri din 11.12.2012 organizate de acelasi minister, am fost trimis la oridin circa 70 de km de domiciliu la o sectie de votare, pt a asigura paza si buna desfasurare a alegerilor de la ora 08:00 20:00 exact in ziua alegerilor,deci eu si cu inca cateva mii de colegi din toata tara nu am avut drept de vot deoarece sectia de votare din zona respectiva nu se afla in acelasi colegiu cu zona din care aveam domiciliu, intrebarea mea este ?chiar daca suntem militari ,se poate lua acest drept de vot de catre superiori nostrii? (p.s. am pus aceeasi intrebare comandantului si a spus ca daca aveam o masina care sa fuga tare ajungeam la timp in zona in care puteam sa votez ,dar eu nu am masina si ne am deplasat cu transportul in comun care circula din ora in ora in zona respectiva ,deci era imposibil sa ajung sa votez).
Cel mai recent răspuns: Mihai Strimbeanu , Alte profesii 09:18, 12 Februarie 2013
Dreptul la vot nu poate fi interzis nici in astfel de situatii.
Insa, este o problema interna daca s-a intamplat asa.
Cred ca se știa ca cei din MAI vor vota impotriva .....".....si este motivul cel mai bun ca voi să fiti in misiune.
V-a dat dreptul la vot ,dar cum erati in misiune ,interesele naționale sunt mai presus de orice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri locale darietoderas darietoderas Sant un cetatean roman cu domiciliu in strainatate ,detin si o carte de identitate provizorie ,din care rezulta ca ma resedinta provizorie in tara .Pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Lngradire drept vot romani din diaspora croco_madness croco_madness Buna seara ! Locuiesc in londra si din pacate pentru tara mea nu am fost lasat sa votez cu toate ca am asteptat ore intregi la rand. Se poate da statul in ... (vezi toată discuția)
Cum vor vota romanii aflati in strainatate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca nu vor putea vota. Este de-a dreptul incredibil asa ceva. Practic se incalca un drept fundamental de statul roman prin organele sale. Practic ... (vezi toată discuția)